Coaching

Livscoaching - skapa det liv du drömmer om!

Är du på en plats i livet där du längtar efter förändring? Eller är du nyfiken på en? Känner du dig fast i ekorrhjulet, stressad eller har du brist på energi? Det kan handla både om din yrkesroll eller ditt privatliv. Vill du lära dig nya sätt att förhålla dig till livet? Vill du uppleva ännu mer frihet, inre harmoni och balans samt livsglädje. Är du redo för en förändring? Då är du välkommen till mig för coaching för att hitta din väg framåt i livet. 

Som livscoach hjälper jag dig att stärka din inre balans och att designa det liv du innerst inne längtar efter. Coaching är ett effektivt verktyg för att skapa ökad medvetenhet om sig själv. Mitt jobb är att ställa öppna frågor för att du ska komma fram till dina svar – det handlar om framtiden, om din önskan och längtan efter förändring. Jag stöttar dig i att formulera meningsfulla mål, skapa struktur, se nya perspektiv och göra medvetna val. I samspel arbetar vi mot din målbild.

Ibland kommer vi till olika vägskäl där vi ställs inför tuffa beslut. Ibland vet vi att vi måste förändra vårt sätt att leva, men vet inte hur. Ibland drömmer vi om något som vi inte tror vi förtjänar eller kan uppnå. Ibland kan vi bara inte sätta fingret på vad det är, men vi vet att det är något(!). Jag vet hur det är! Jag har själv stått vid det där vägskälet, drömt om att förändra mitt liv. Jag tog hjälp för att få klarhet och att fatta de svåra besluten, för att se möjligheter att förverkliga min dröm. Det var den häftigaste resan jag någonsin upplevt. Så nu är det min tur, min tur att istället hjälpa dig.

Med en livscoach vid din sida investerar du i dig själv för en hållbar livsstil, för att få nya infallsvinklar och utgångspunkter att agera utifrån. 

Jag coachar dig i att...

  • tro på dig själv och att stärka ditt välmående
  • hitta din kärna och inre kraft
  • formulera dina drömmar och mål
  • ha mod att ta beslut och att testa nya saker
  • njuta av livet och leva fullt ut – bli kär i livet!

För att coachingen ska fungera krävs tillit. Jag är närvarande och lyhörd för dina behov. Jag får många gånger höra att jag ger positiv energi och inspiration till att se nya lösningar och att tänka i nya banor. Är du redo för en förändring, så är jag redo att inspirera dig att skapa ditt drömliv!

Är du redo för förändring?

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill bli coachad av mig eller om du vill veta mer om coaching. Vänligen fyll i formuläret med din intresseförfrågan.

Jag erbjuder coaching online och ger dig tystnadslöfte. Du sätter ett mål för samtalet. Jag ger inga råd utan jag tror på att du bär på de bästa svaren inom dig. Jag ställer frågor som får dig att se nya perspektiv och möjligheter och hjälper dig med en plan framåt. Vi fokuserar på framtiden.

Du kan boka enskilda coachingsessioner eller samtalspaket. Välj mellan 1, 3, 5 eller 10 samtal. Priset varierar beroende på hur många coachingar du önskar. 

”Du vet vad som är bäst för dig. Jag är bara ett verktyg som hjälper dig framåt.”

Kontakt

Utbildning och certifikat
– Certifierad Coach av Camilla Lebert Hirvi
– Certifierad Yoga Lärare av Mia Elmlund, Connective Instituet (Sensing yoga, Sensing Hatha, Sensing Yin)
– Certifierad Yogainstruktör Friskis & Svettis
– Utbildad inom Restorative Yoga och Yin Yoga av Ulrika Norberg och Hillevi Borga, Toga for life

Copyright © Ecosustain i Kungälv AB